Kérjen AJÁNLATot a keresett termékre, vagy megoldásra a tényleges igények szerint!

Váltson európai biztonságra!

Váltson európai biztonságra!

Váltson európai biztonságra! A Stormshield és az F-Secure együttműködésével most 30% kedvezménnyel vásárolhat hálózatbiztonsági és végpontvédelmi megoldást a teljes informatikai rendszer átfogó új generációs védelmére. Használja ki közös kedvezményünket és váltson megbízható európai megoldásra!

Váltson megbízható európai biztonságra!
A Stormshield és az F-Secure együttműködésével most 30% kedvezménnyel érhető el minden új tűzfal és vírusirtó.
 
 
Stormshield
 
 

30% kedvezmény minden új vásárláshoz

Friss akciónk keretében 30% kedvezménnyel vásárolhat egy vagy több Stormshield tűzfalat és hozzá tartozó darabszámú F-Secure végpontvédelmet.

Így például egy Stormshield SN300 tűzfalhoz 1 éves Premium UTM előfizetéssel 533 000 forint helyett már 373 100 forintért is hozzájuthat, 50 végpont védelmére az F-Secure PSB megoldás pedig 189 500 forint helyett már 132 650 forintért is elérhető (nettó árak).

Sőt, minden Stormshield ügyfél 30% kedvezménnyel vásárolhat F-Secure vírusvédelmet, és minden F-Secure tulajdonos akciósan juthat új Stormshield tűzfalhoz.

A kedvezmény 2015. december 31-ig elküldött vásárlásokra érvényes.

 
 

 
 

Európai biztonság

  f-secure

Az F-Secure megoldás már 4 éve sorozatban a legjobb vírusvédelemnekszámít a független német AV-TEST víruslabor összesítő tesztjein, ami részben az F-Secure DeepGuard védelmi rendszernek és a komplex szoftverfrissítő szolgáltatásnak is köszönhető. Az F-Secure megoldásai ráadásul magyar nyelven, helyi szerveren vagy felhőben egyaránt menedzselhetők.

A Stormshield tűzfalak egyedülálló módon rendelkeznek EU és NATO minősítéssel, segítségükkel a vállalati hálózat rendkívül biztonságossá, felhasználók és alkalmazások szerint egyaránt szabályozhatóvá válhat. A magyar nyelvű, felhasználóbarát kezelőfelülettel pedig gyorsan és egyszerűen elvégezhetők a megfelelő beállítások.

Használja ki közös kedvezményünket és váltson európai biztonságra!

 

További hírek